Pitanja i odgovori

Sve što bi vas moglo zanimati - na jednom mjestu

Što je PLUS klub za !hej korisnike? 

PLUS  klub je program koji nagrađuje vjernost !hej korisnika. Skupljanjem bodova svakodnevnim nadoplatama!hej računa omogućava mijenjanje bodova za klupski popust na odabrani mobitel.

Tko može postati član PLUS kluba?

Svi !hej korisnici koji su svoj !hej start paket aktivirali prije najmanje 3 mjeseca i koji nisu u statusu blokiranog ili suspendiranog !hej korisnika.

Kako se postaje član PLUS kluba?

Potrebno je na prodajnom mjestu HT ERONET-a popuniti !hej registracijski listić sa svojim točnim podacima uz predočenje osobne iskaznice. Nakon što je !hej registracijski listić odobren*, potrebno je učlaniti se u PLUS klub putem web stranice http://plusklub.hteronet.ba i prihvati uvjete korištenja Plus kluba. 
Ukoliko je !hej korisnik već pravovaljano registriran, dovoljno je da se učlani u PLUS klub putem web stranice http://plusklub.hteronet.ba i prihvatiti uvjete korištenja PLUS kluba. 
Učlanjenjem u PLUS klub obračunavaju se bodovi za prethodna tri mjeseca.
*nakon što je registracija odobrena (pravovaljana) na !hej račun stići će bonus od 5 KM.

Koji su uvjeti za učlanjenje !hej korisnik u PLUS klub?

!hej korisnik mora biti valjano registriran putem !hej registracijskog listića.
!hej korisnički broj mora imati neograničeno korištenje ERONET usluga odnosno imati status aktivnog !hej korisničkog broja.
Podnošenje zahtjeva za članstvo u PLUS klubu odnosno prihvaćanje uvjeta kluba na korisničkom portal (plusklub.hteronet.ba).

Na koji način se skupljaju bodovi u okviru članstva u PLUS klubu za !hej korisnike?

Bodovi se dodjeljuju članu PLUS kluba svakog mjeseca. Broj bodova koji će biti dodjeljivani ovise o ukupnom iznosu mjesečne nadoplate i broju mjeseci provedenih u ERONET mreži kao !hej korisnik. Član kluba ukupne bodove može iskoristiti odmah ili ih prenijeti u sljedeći mjesec kako bi sakupio dovoljan broj bodova za željeni popust.

Što ulazi u obračun bodova u okviru članstva u PLUS klubu za !hej korisnike?

U iznos mjesečne nadoplate !hej računa ulaze samo uplaćeni iznosi !hej bonova (i Top-up iznosi).

Što ne ulazi u obračun bodova u okviru članstva u PLUS klubu za !hej korisnike?

U obračun bodova ne ulaze nadoplate računa putem usluge !hej2!hej i usluge !hej dopuni (nadoplata !hej računa s postpaid računa), nadoplate odnosno iznosi dobiveni u postojećim i budućim promocijama ili nagradnim igrama, iznos od 5 KM za registraciju korisnika.

Kako se obračunavaju startni bodovi? 

Učlanjenjem u PLUS klub korisnicima se pri bodovanju uzimaju u obzir i prethodna tri mjeseca od mjeseca učlanjenja. Tromjesečni bonus kojeg korisnik može ostvariti pri učlanjivanju u PLUS klub (uz prethodno ispunjavanje ostalih uvjeta) se dobiva ako je razmak između aktivacije broja i učlanjenja u PLUS klub tri kalendarska mjeseca ili više.
 

Što ako korisnik posjeduje više !hej brojeva, mogu li se bodovi zbrajati? 

Članski račun u klubu se kreira na osnovu jednog !hej broja. Jedan korisnik može imati više !hej brojeva učlanjenih u klub, ali za svaki pojedinačni broj mora imati kreiran zaseban korisnički profil na portalu odnosno za svaki broj mora se pojedinačno registrirati na portal i prihvatiti uvjete kluba, te izvršiti registraciju popunjavanjem registracijskog listića.
Ovako skupljeni bodovi ne mogu se zbrajati. Bodovi se mogu iskoristiti samo za !hej broj za koji su skupljeni. 

Može li član PLUS kluba koji ima kreiran račun za postpaid usluge (fiksne i mobilne) dodati svom članskom računu i !hej broj te zbrajati bodove?

Ne može. Bodove ostvarene putem !hej broja nije moguće zbrajati sa bodovima ostvarenim putem ERONET postpaid, ADSL, POTS ili HOME.TV usluge.

Je li moguće izvršiti prijenos bodova na drugog člana PLUS kluba? 

Prijenos bodova na drugog člana PLUS kluba nije moguć.

Može li se provjeriti stanje prikupljenih bodova?

Da.
a) Na prodajnom mjestu HT ERONET-a, 
b) Putem  web-a (na korisničkom portalu plusklub.hteronet.ba),
c) Pozivom na call centar HT ERONET-a, 
d) Putem SMS-a (SMS sadržaja BOD na 06388868).

Kada se mogu iskoristiti bodovi?

Član PLUS kluba ostvarene  bodove može iskoristiti odmah ili ih prenijeti u slijedeći mjesec kako bi sakupio dostatan broj bodova za željenu pogodnost. Valjanost bodova je 24 mjeseca. Neiskorišteni bodovi stariji od 24 mjeseca se poništavaju.

Za što se sve mogu iskoristiti prikupljeni bodovi?

Mogu se iskoristiti za popust na kupovinu mobilnog uređaja iz važećeg cjenika za članove PLUS kluba za !hej korisnike.

Kako se mogu preuzeti pogodnosti ostvarene članstvom u PLUS klubu?

Pogodnost kupnje mobilnog uređaja s popustom realizira se na HT ERONET prodajnim mjestima podnošenjem Zahtjeva za zamjenu bodova za pogodnosti.

Kako se može odjaviti iz članstva u PLUS klubu?

Članstvo u PLUS klubu prestat će u sljedećim slučajevima:
Trajnim isključenjem korisničkog broja iz HT ERONET mreže iz bilo kojeg razloga
Na zahtjev člana kluba odabirom opcije „Raskini članstvo u PLUS klubu“ na portalu u dijelu PLUS KLUB.
 
Raskidanjem članstva odabirom opcije na portalu ne briše se korisnički profil nego korisnik samo istupa iz PLUS kluba odnosno brišu mu se i prestaju obračunavati bodovi.
Ukoliko korisnik želi pobrisati profil na korisničkom portalu to može učiniti slanjem zahtjeva e-mailom s korisničkog računa/profila na portalu za koji želi da bude pobrisan ili na prodajnom mjestu.

Kako se dodjeljuje rođendanski bonus?

Članovima PLUS kluba koji su prihvatili uvjete kluba i pravilno su ispunili registracijski listić (imaju upisan podatak o datumu rođenja) za rođendan će se poklanjati paket od 20 SMS poruka koje vrijede prema svim mobilnim mrežama u BiH.
 
Rođendanske SMS poruke se dodaju na bonus račun i neće se zbrajati sa SMS porukama iz drugih promocija (ukoliko ih korisnik ima). Bonus SMS poruke vrijede do kraja dana u kojem su primljene (00:00h). Korisnik u jednoj godini može samo jednom primiti gore definirani iznos SMS poruka.Korisnik će biti obaviješten SMS-om o primitku bonusa.

Što treba napraviti korisnik kojemu je registracijski listić već odobren da bi bio član PLUS kluba?

Ukoliko je korisnik već registriran putem !hej registracijskog listić za učlanjenje u klub potrebno je da izvrši registraciju na korisnički portal (plusklub.hteronet.ba) i prihvati uvjete kluba.

Što treba napraviti korisnik koji je već registriran na korisnički portal da bi bio član PLUS kluba?

Ukoliko je korisnik već registriran na korisnički portal (plusklub.hteronet.ba) ali nije registriran putem !hej registracijskog listića potrebno je da izvrši registraciju popunjavanjem !hej registracijskog listića na prodajnom mjestu uz dostavljanje na uvid identifikacijskog dokumenta (osobne iskaznice) i da po odobrenoj registraciji na portalu prihvati uvjete kluba.

Što treba napraviti korisnik koji je već registriran na korisnički PLUS klub portal i registracijski listić mu je odobren da bi bio član PLUS kluba?

Ukoliko je korisnik već valjano registriran putem !hej registracijskog listića, a ima i kreiran korisnički profil na portal potrebno je samo da prihvati uvjete korištenja PLUS kluba, odnosno da se učlani u klub.